Széchenyi 2020
Elérhetőség: not készleten

Korr-Magic – Nemesacél ápoló szer

A KORR-MAGIC-et minden fémfelület és alkatrész ápolására ajánljuk. A kezelt felület a szerhasználata után egyenletesen fényes és tiszta lesz. A KORR-MAGIC eltávolítja az ujjlenyomatokat, az elszíneződéseket, a lúg és víz okozta csíkokat és a port. Megkönnyíti a mozgó alkatrészek működését, csökkenti a súrlódásból eredő zajt. A fémápoló olajat felvihetjük a felületekre ködszerűen történő felszórással, ruhával vagy ecsettel is.


Leírás

A KORR-MAGIC-et minden fémfelület és alkatrész ápolására ajánljuk. A kezelt felület a szerhasználata után egyenletesen fényes és tiszta lesz. A KORR-MAGIC eltávolítja az ujjlenyomatokat, az elszíneződéseket, a lúg és víz okozta csíkokat és a port. Megkönnyíti a mozgó alkatrészek működését, csökkenti a súrlódásból eredő zajt. A fémápoló olajat felvihetjük a felületekre ködszerűen történő felszórással, ruhával vagy ecsettel is. Hatóanyag: kis viszkozitású ásványi olaj és alkohol, kiegészítve olyan alkotóelemekkel, melyek a fémeket ellenállóvá teszik a külső környezeti hatásokkal szemben.

Felhasználási terület:
• Élelmiszer és palackozó ipar
Tartályok, tejsilók, szűrők, hőcserélők fényes felületeinek ápolására javasoljuk használatát.
• Sütőipar
Látványkemencék, kelesztők, pultok, edények, szellőző rendszerek rozsdamentes acél felületeinél alkalmazhatjuk eredményesen.
• Gyógyszeripar
Gyártósorok, tartályok, egyéb fém felületek ápolására ajánlott.
• Mezőgazdaság
Tejházak, fejőrendszerek, nemesacél felületeinek védelmére javasolt.
• Konzerv- és húsipar
Berendezések, tartályok, kútterek és egyéb fényes felületek ápolószereként használjuk.

Használatának előnyei:
– Rendkívül gazdaságos.
– Kondicionálja a fémfelületeket, visszaadja eredeti fényüket.
– Védőréteget képez a felületen, amely gátolja az újbóli szennyeződések lerakódását.

Használati utasítás:
A fémápoló anyagot hígítás nélkül szórással vagy ruhával vigyük fel a felületre és egyenletesen, vékonyan kenjük el rajta. Tisztító, fényező, fertőtlenítő hatása mellett kiválóan karbantartja és ápolja a fenti területeken előforduló csuklókat, pántokat, egyéb mozgó alkatrészeket is. Kiválóan alkalmas a rendszeres takarításban nélkülözhetetlen CHEMICO KORR-X nevű savas, jól habzó tisztító anyagunk használata után, a felületek lezárására.