Széchenyi 2020
Elérhetőség: not készleten

Precon Liquid II -Zsírtalanító, tisztító folydék

A PRECON LIQUID II. hatékony tisztítószere minden elektromos berendezésnek és villanymotornak, ugyanakkor kiváló eredménnyel használható más szennyezett alkatrész zsírtalanítására is. A szer alkalmazható a készülékek összeszerelt és szétszedett állapotában egyaránt.


Leírás

A PRECON LIQUID II. hatékony tisztítószere minden elektromos berendezésnek és villanymotornak, ugyanakkor kiváló eredménnyel használható más szennyezett alkatrész zsírtalanítására is. A szer alkalmazható a készülékek összeszerelt és szétszedett állapotában egyaránt. A készítményt úgy fejlesztettük ki, hogy lassan párologjon, nedvesség, pára ne alakuljon ki a felületeken, és elég idő maradjon a makacs szennyeződések feloldásához is. Nem okoz korróziót, nem károsítja a szigetelő és tömítőanyagokat, nem bántja a legtöbb festéket és lakkot. A PRECON LIQUID II. -t hígítás nélkül, ecsettel, sűrített levegővel, permetezéssel vagy merítéssel juttassuk a tisztítandó felületre.Felhasználási terület:
Minden olyan elektromos berendezés tisztításánál eredményesen alkalmazható, ahol a használat során keletkezett szennyeződés a készülék működését befolyásolhatja. Ezért alkalmas tekercselt motorok, transzformátorok, generátorok, kapcsolószekrények, kapcsolótáblák, kábelcsatlakozások, sorkapcsok tisztítására és zsírtalanítására.

Használatának előnyei:
– Használatával csökken az állásidő
– Biztonságosan, könnyen alkalmazható
– Gyors, gazdaságos és hatékony
– Csökkenti a munkaidő ráfordítást

Használati utasítás:
A PRECON LIQUID II.-t hígítás nélkül ecsettel, sűrített levegővel, permetezéssel vagy bemerítéssel juttassuk a tisztítandó felületre. A tisztítási művelet után szükség szerint sűrített levegővel szárítsuk ki a berendezést.