Széchenyi 2020
Elérhetőség: not készleten

Triplex Liquid 300 – Szintetikus hűtő kenő folyadék

Ideális védelmet biztosít a jelentős igénybevételnek kitett fémipari berendezéseknek, fémmegmunkáló gépeknek. Használható hagyományos, NC és CNC gépekben is, minden fémmegmunkálási művelethez. Megvédi a munkadarabot a hőtől és növeli a szerszám élettartamát. A speciális fejlesztés eredménye, hogy a készítmény habzásmentes és átlátszó, így a munkafolyamatok mindig jól nyomon követhetők.


Leírás

A TRIPLEX LIQUID 300 univerzális hűtő-kenő folyadék, mely vízzel hígítható és a hagyományos olajban oldódó hűtőanyagok kiváltására alkalmas.
Ideális védelmet biztosít a jelentős igénybevételnek kitett fémipari berendezéseknek, fémmegmunkáló gépeknek. Használható hagyományos, NC és CNC gépekben is, minden fémmegmunkálási művelethez. Megvédi a munkadarabot a hőtől és növeli a szerszám élettartamát. A speciális fejlesztés eredménye, hogy a készítmény habzásmentes és átlátszó, így a munkafolyamatok mindig jól nyomon követhetők. Ezért a precízebb megmunkálási folyamatok elvégzésére is kiválóan alkalmas. A megnövelt lubricitás lehetővé teszi, hogy a folyadékot keményebb fémek megmunkálásánál is jó eredménnyel alkalmazhassuk.

A TRIPLEX LIQUID 300 környezetbarát, nem bomlik, nem büdösödik és könnyű a kezelése. Korróziógátló adalékot tartalmaz! Használata után a felület könnyen tisztítható és egyszerűen előkészíthető a következő munkafázishoz
pl.: festéshez.

Felhasználási terület:
Az ipar minden területén kiválóan használható, ahol fémmegmunkálási tevékenységet végeznek. Használatát javasoljuk az összes fémmegmunkálási művelet elvégzéséhez.
Alkalmazható rozsdamentes acél, öntött vas, alumínium, réz-ötvözetek, ólomötvözetek, hőálló ötvözött acél, titán, szerszámacél, C-30-nál keményebb magasan ötvözött acél, karbonacél, C-30-nál lágyabb ötvözött acél megmunkálására.

Használatának előnyei:
– Megvédi a munkadarabot a hőtől, növeli a szerszám élettartamát
– A megnövelt lubricitás lehetővé teszi a keményebb fémek megmunkálását
– Könnyű a kezelése, nem bomlik, és nem büdösödik
– Védi a szerszámot és a készterméket is a korróziótól
– Használata után a felület könnyen tisztítható
– Nem habzik, így nyomon követhető a munkafolyamat
– Alkalmas a precízebb megmunkálási folyamatok elvégzésére is
– Egyenletes megmunkálási felületet biztosít

Használati utasítás:
A TRIPLEX LIQUID 300 használata előtt alaposan tisztítsuk és fertőtlenítsük ki a folyadéktároló tartályt. A tisztításhoz javasoljuk a CHEMICO CLEANICE és DISINFACE termékeket. A művelet után öblítsük át tiszta vízzel a rendszert.
A hűtő folyadék javasolt hígítása 1:10 és 1:50 között legyen, a végzett munka jellegétől és a megmunkálandó fém anyagától függően. A megfelelő hígítási arány kiválasztásához kérje munkatársunk segítségét.

Hígíthatóság: 1:10 – 1:50