Széchenyi 2020
Elérhetőség: not készleten

Orange-G – Tisztítószer narancs illattal

Nemionos és kationos tenzideket, diszpergálószereket, komplexképzőket és narancsolajat tartalmaz. Ez utóbbi  összetevőjének köszönhetően a tisztítás után kellemes illatot biztosít.  Gyakorlatilag minden területen alkalmazható,  mint univerzális tisztítószer.


Leírás

Az ORANGE-G folyékony, tisztítószer koncentrátum. Nemionos és kationos tenzideket, diszpergálószereket, komplexképzőket és narancsolajat tartalmaz. Ez utóbbi  összetevőjének köszönhetően a tisztítás után kellemes illatot biztosít.  Gyakorlatilag minden területen alkalmazható,  mint univerzális tisztítószer. Tisztítandó felületek szerkezeti anyagait nem támadja meg. Fékezett habzásának köszönhetően kézi- és gépi tisztító berendezésekkel egyaránt alkalmazható. Ajánlott alkalmazási koncentráció: 2-4% koncentrációban, 20-40°C-os hőmérsékleten.

Felhasználási terület:
• Közintézmények
Iskolában, kollégiumokban, szociális otthonokban, szállodákban, a termek, szobák, öltözők, szociális helyiségek, konyhák, étkezők tisztítására és fertőtlenítésére ajánljuk.
• Egészségügy
Folyosók, lépcsőházak, kórtermek, kezelők, váróhelyiségek, liftek, öltözők, szociális helyiségek felmosásához és minden más mosható felület tisztításához, fertőtlenítéséhez ajánljuk 1:20 – 1:50 hígítási arányban.

Használatának előnyei:
– Csökkenti a munkaidő ráfordítást.
– Rendkívül gazdaságos.
– Sokrétű alkalmazhatóság.
– Kiváló tisztító és fertőtlenítő hatás.
– Hosszan tartó, kellemes, friss illat.
– Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Használati utasítás:
A tisztítandó felületre permetezéssel, ronggyal vagy szivaccsal vigyük fel a megfelelő arányban hígított oldatot. Általános tisztításra és fertőtlenítésre gyengén és közepesen szennyezett felületek esetén 1:20 – 1:100 koncentrációban használjuk a szennyezettség mértékétől függően, a behatási idő 15-20 perc legyen.
Baktériumok ellen: 1:50 – 1:100 koncentrációban, behatási idő 15-20 perc.
Gombák ellen 1:25 – 1:50 legyen a koncentráció, 15-20 perc behatási idő mellett.

Hígíthatóság: 1:30- 1:200