Széchenyi 2020
Elérhetőség: not készleten

Riverside Plus – Speciális tisztító és zsírtalanító koncentrátum

A RIVERSIDE PLUS közel semleges kémhatású, kiválóan habosítható, megnövelt hatóanyag tartalmú tisztító- és zsírtalanító koncentrátum. Kiváló áthatoló képességének köszönhetően, alkalmas fehérjével, szénnel, iszappal, zsírral és olajjal erősen szennyezett berendezések és más mosható felületek tisztítására. Különleges összetételéből adódóan nemcsak a zsírt és olajat, hanem a szervetlen szennyeződéseket is kiválóan eltávolítja. Kellemes illatának, hatékonyságának köszönhetően és mivel kiváló padozat felmosó, szaniter tisztító készítmény, kedvelt terméke a szállodaiparnak és az intézményeknek is.


Leírás

A RIVERSIDE PLUS közel semleges kémhatású, kiválóan habosítható, megnövelt hatóanyag tartalmú tisztító- és zsírtalanító koncentrátum. Kiváló áthatoló képességének köszönhetően, alkalmas fehérjével, szénnel, iszappal, zsírral és olajjal erősen szennyezett berendezések és más mosható felületek tisztítására. Különleges összetételéből adódóan nemcsak a zsírt és olajat, hanem a szervetlen szennyeződéseket is kiválóan eltávolítja. Kellemes illatának, hatékonyságának köszönhetően és mivel kiváló padozat felmosó, szaniter tisztító készítmény, kedvelt terméke a szállodaiparnak és az intézményeknek is. Könnyedén távolítja el, a vízkő fátyolréteget, a szappan maradékot és a testzsírt.
A teher és személygépjárművek esetén, az erősen szennyeződött műanyagokat, gumiféléket (lökhárítók, díszlécek, ponyvák, gumiabroncsok) és a fényezett karosszériaelemeken előforduló, a szmog okozta kormos jellegű kiválásokat is eredményesen távolítja el.
A RIVERSIDE PLUS – ból habosító berendezéssel kemény hab képezhető, mely nagymértékben megnöveli a szer hatékonyságát és gazdaságosságát.

Felhasználási terület:
• Ipar
Gépek, berendezések, erősen szennyezett felületeinek, illetve fémszerkezetek zsírtalanítására, valamint padozatok tisztítására ajánlott 1:5 – 1:20 koncentrációban. A padozatokról képes eltávolítani a gumicsíkokat és egyes ragasztófélék maradványait is.
• Közintézmények
Iskolákban, kórházakban, szállodákban, mint általános tisztítószer használható a linóleum, beton, csempe, üveg, parketta, illetve fém felületek tisztítására 1:20 – 1:200 hígításban.

Használatának előnyei:
– Csökken a munkaidő ráfordítás.
– Kellemes illatú, gazdaságos és hatékony.
– Sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.
– Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Használati utasítás:
Hígítsuk a RIVERSIDE PLUS –t a megfelelő arányban vízzel, majd vigyük fel a tisztítandó felületre permetezővel, ronggyal, szivaccsal. Amennyiben szükséges, néhány perc múlva öblítsük le tiszta vízzel.
Fontos: A RIVERSIDE PLUS -al végzendő tisztítási és karbantartási munkák előtt végezzünk próbatisztítást!

Hígíthatóság: 1:5 – 1:500