Széchenyi 2020
Elérhetőség: not készleten

Strong-W Plus – Nagyhatékonyságú zsíroldó és zsírbontó koncentrátum


Leírás

A STRONG-W + erősen lúgos kémhatású speciális tisztítóanyag koncentrátum, mely különleges összetétele folytán, gyorsan és hatékonyan megbontja az erősen megkeményedett, elszenesedett zsír-, olaj-, és fehérje tartalmú szennyeződéseket. Ezeket vízben oldhatóvá teszi, így öblítéssel a felületekről maradék nélkül eltávolítható. Használható füstölő szekrények, zsírfogók tisztítására, valamint minden olyan területen, ahol extrém zsírszennyeződés található. A készítmény alkalmas a gumi és korom lerakódások, valamint az ipari gépek, berendezések felületein lévő rendkívül makacs szennyeződések hatékony eltávolítására. Egyaránt alkalmazható külső és belső felületek tisztítására, egyedi fékezett habzású összetétele miatt, javasoljuk CIP rendszerekben történő felhasználását. A STRONG-W + nem tartalmaz foszfátot, szerves oldószereket. Környezetbarát termék, alkotórészei biológiailag lebomlanak.

Felhasználási terület:
Az ipar bármely területén eredményesen alkalmazható, ahol a rendkívül makacs szennyeződések eltávolítása a cél. Fékezett habzású összeállítása miatt kiválóan alkalmazható CIP rendszerekben történő felhasználásra, és különböző zárt rendszerek tisztítására.

Használatának előnyei:
– Csökkenti a munkaidő ráfordítást.
– Rendkívül nagy hatékonyság jellemzi.
– Sokrétűen alkalmazható.
– Környezetbarát, biológiailag lebomlik.

Használati utasítás:
Főző-, és füstölő szekrényeknél, gumi és korom szennyeződéseknél a javasolt hígítási arány a szennyezettség mértékétől függően, 1:10 – 1:100.
Gépek felületeinek tisztításánál 1:30 – 1:200 hígítást alkalmazzunk.
Rendkívül makacs füstgyanta, kátrányszennyeződéseknél 1:10 – 1:20 hígítási arány javasolt.
CIP rendszerekben történő felhasználásnál 1: 50 – 1:300 arányban javasoljuk.
Fontos: A STRONG-W + hígítását, felhasználását, nagy körültekintés mellett végezzük, és mindig használjunk gumikesztyűt, védőszemüveget!

Hígíthatóság: 1:10 – 1:300