Széchenyi 2020
Elérhetőség: not készleten

Disinflex – Tisztító- és fertőtlenítőszer

A DISINFLEX széleskörűen használható, kimagaslóan nagy hatékonyságú, semleges kémhatású, többkomponensű fertőtlenítőszer koncentrátum.
A kvaterner-ammónium-sók és a glutáraldehid speciális kombinációja, mely tökéletes fertőtlenítő hatást eredményez, akár nagy hígítás és alacsony alkalmazási hőmérséklet esetén is. A termék különleges összetételénél fogva jól habosítható és ködösíthető.


Leírás

A DISINFLEX széleskörűen használható, kimagaslóan nagy hatékonyságú, semleges kémhatású, többkomponensű fertőtlenítőszer koncentrátum.
A kvaterner-ammónium-sók és a glutáraldehid speciális kombinációja, mely tökéletes fertőtlenítő hatást eredményez, akár nagy hígítás és alacsony alkalmazási hőmérséklet esetén is. A termék különleges összetételénél fogva jól habosítható és ködösíthető. Elpusztítja a felületen lévő Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumokat: többek között a Staphylococcus aureus, Mycobaktérium smegmatis, Escherichia coli, Shigella dysenteriae, Salmonella, Listeria monocytogenes, Clostridium butyricum, illetve számos vírust és gombát, valamint hatékony az ASP-vel (AFRIKAI SERTÉSPESTIS) szemben.

Első helyen szerepel a NÉBIH – Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal honlapján, a Kiemelt témák között, az ASP ellen hatékony fertőtlenítőszerek listáján.

http://portal.nebih.gov.hu/afrikai-sertespestis

Néhány vizsgálati eredmény, a teljesség igénye nélkül:
Baktériumokra, gombákra: 1% tejfehérje terhelés mellett, 0,5%-ban a behatási idő 15 perc Clostridium butyricum:1%-ban a behatási idő15 perc
Gumboro: 0,2%-ban a behatási idő 30 perc
H5N1(madár influenza): 0,2%-ban a behatási idő 30 perc
Száj-és körömfájás: 0,2%-ban a behatási idő 30 perc
Sertéspestis: 0,2%-ban a behatási idő 30 perc

Antimikrobális hatásspektrum:
– baktericid
– fungicid
– virucid

Felhasználás:
Kiválóan alkalmazható élelmiszeriparban, állattenyésztő telepeken előforduló összes mosható felületen, gépeken, berendezéseken, szociális helyiségekben. A szállítóeszközökön, kerékmosókban és lábfürdőkben 1%-os oldatot alkalmazzunk a tökéletes fertőtlenítés érdekében.
Alkalmazási koncentráció: 0,2 % – 1%

Használatának előnyei:
– Rendkívül gazdaságos.
– Széles hatásspektrumú.
– Kiváló fertőtlenítő hatás jellemzi.
– Biológiailag könnyen lebomló termék

Használati utasítás:
A tisztítandó felületre szórással, permetezéssel, ködösítővel, habgenerátorral, ronggyal, szivaccsal vigyük fel a megfelelő arányban hígított oldatot, majd a szükséges hatásidő után öblítsük le tiszta vízzel.

Hígíthatóság: 1:50 – 1:500