Széchenyi 2020
Elérhetőség: not készleten

GreenStar Plus – Élelmiszeripari, tisztítószer koncentrátum

Magas tenzid tartalma kiváló tisztító hatást eredményez, akár nagy hígítás és alacsony alkalmazási hőmérséklet esetén is.
A komplex képzők és diszpergáló szerek megakadályozzák a szervetlen kiválások képződését és a meglévő kirakódásokat eltávolítják.


Leírás

A GREEN STAR PLUS különleges összetételénél fogva rendkívül széleskörűen használható, semleges kémhatású tisztítószer koncentrátum.
Magas tenzid tartalma kiváló tisztító hatást eredményez, akár nagy hígítás és alacsony alkalmazási hőmérséklet esetén is.
A komplex képzők és diszpergáló szerek megakadályozzák a szervetlen kiválások képződését és a meglévő kirakódásokat eltávolítják. A termék összetételénél fogva jól habosítható. Kiválóan alkalmazható élelmiszer-, és gyógyszeriparban, állattenyésztő telepeken előforduló felületek, gépek, berendezések, szociális helyiségek, padozat, csempe, műanyag, fa és egyéb felületek tisztítására. Nem támadja meg a legérzékenyebb felületeket sem.
Veszélytelen a környezetre és az emberre, nem tartalmaz foszfátokat és aldehideket.

Felhasználási terület:
• Élelmiszeripar, gyógyszeripar
Felületek tisztítását 1-5 % -os oldattal végezzük, hatásidő 10-15 perc legyen. Szennyeződésmentes felületek tisztítását 1-2 % -os oldattal végezzük.
Zárt rendszerek tisztítását 1-2% -os oldattal végezzük, a hatásidő 30-60 perc legyen.
• Egészségügy
Rendelők, kórházak, kezelők padló tisztítására 2-4 % -os oldattal használjuk.
• Víztárolók, medencék
A felületek tisztítására használjunk 0,5-1 % -os oldatot.

Használatának előnyei:
– Rendkívül gazdaságos.
– Széles hatásspektrumú.
– Környezetbarát termék.

Használati utasítás:
A tisztítandó felületre szórással, permetezéssel, ronggyal, szivaccsal vigyük fel a megfelelő arányban hígított oldatot, majd a szükséges hatásidő után öblítsük le tiszta vízzel. Gyengén szennyezett felületeknél, az oldatot, a feljuttatást követően leöblítjük.

Hígíthatóság: 1:20 – 1:500